deep tissue rug, nek- en schoudermassage – Kundalini

~ Deep connection ~

DIAGNOSE

Heb je het gevoel dat je rug, nek, schouderspieren vast zitten? Ervaar je in dit gebied veel pijn met hoofdpijn of zelfs migraine tot gevolg? Heb je last van je armen, handen en een tintelend of zeurend gevoel in dit gebied? Ervaar je misschien ook veel stress en negatieve emoties? Heb je het gevoel om letterlijk en figuurlijk vast te zitten?

RESULTAAT

Deze unieke deep tissue rug, nek, schoudermassage is een bijzonder mooi onderbouwende massage met een opeenvolging van bijzondere massagetechnieken om het zenuwstelsel te kalmeren, om spanningen en knopen lost te masseren en om de vastgelopen energie weer te ontwaken.

Energie moet vrij kunnen stromen, elke blokkade houdt dit tegen. Vanuit Ayurveda wordt deze energie, Kundalini genoemd en helpt het ons om een staat van hoger bewustzijn te ervaren, het verbetert psychische vaardigheden, creativiteit, opent het hart, verhoogt de trilling ervan en bevordert het leren leven vanuit je hart.

Tip!

  1. Maak van deze massage een Royal of Wellness Deep Tissue Kundalini massage voor een helende totaalbehandeling.

 

Ja

Kuurverband 40, 60, 90 of 120 minuten

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je zowel mentaal als fysiek proberen te genezen door het metabolisme te balanceren, verzuring van spieren en gewrichten te alkaliseren door knopen los te masseren. Met specifieke massagetechnieken, kruiden, algen en essentiële oliën gaan we je cellen extra voorzien van zuurstof.
Een Lakshmi massage-kuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen.

Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt naar eigen wens; 40, 60, 90 of 120 minuten waarbij we ongeveer de behandeling om de 3 à 4 weken herhalen. Hierdoor boeken we beter resultaat op ernstigere emotionele en fysieke blokkades of kan je zelfs preventief je gezondheid beter bewaken.

Lotus Kundalini Deep Tissue 60 minuten

De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming.

Onze Lakshmi Kundalini Deep Tissue rug, nek, schoudermassage is een diepe maar toch ook zeer ontspannende massage waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda je weer in balans gaan brengen. Een 60 minuten durende massage waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van spierspanningen.

Royal Kundalini Deep Tissue 90 minuten

Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou.

En dat is wat je met onze Royal Kundalini Deep Tissue massage kunt verwachten. Je lichaam, geest en ziel ontvangt met deze massage de Royale beloning dat het verdient. Een zeer uitgebreide holistische rug, nek, schouder, hoofd, en voetmassage in combinatie met een energetische chakra healing.

Fysieke blokkades worden los gemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een Ayurvedische behandeling. Door het stimuleren van de energiekanalen (de nadi’s) – en de energiepunten (chakra’s en marma’s), verbetert het de conditie van je zintuigen en balanceert het je dosha’s Vata, Pitta en Kapha.

Wellness Kundalini Deep Tissue 120 minuten

Wellness betekent in goede staat van gezondheid zijn.
Het staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. Hoewel het woord inmiddels ontspanning oproept, kan het ook voor inspanning staan: inspanning kan immers ook ontspanning opleveren.
Het is een bewuste keuze voor een gezonde leefstijl en laat ons beter functioneren, het maakt je gezonder en gelukkiger.

Met een Lakshmi Wellness Kundalini Deep Tissue rug, nek, schouder, hoofd, en voetmassage in combinatie met een energetische chakra healing wordt je in 120 minuten uitgebreid behandeld door een Lakshmi Professional en zal je naargelang je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen een behandeling op maat kunnen ervaren met verschillende Ayurvedische massage – en andere holistische en helende rituelen bijvoorbeeld;

  • Zweettherapie: Swedana
  • Infraroodtherapie: Dome
  • Lichaamspeeling: Kaya bodygommage, Garshan Silk Gloves
  • Extra healing en massages: Klankschaalmassage, Shirodhara (stroom olie op het voorhoofd), Udara buikmassage of korte gezichtsbehandeling.

De vrije keuze en het vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de behandelaar maakt deze Lakshmi Wellnessbeleving een unieke ervaring. Het regelmatig onderhouden van je “Wellness” heeft vele voordelen;

– Sociale wellness; je weet op een gezonde en zinvolle manier relaties op te bouwen en je wilt een actieve rol in relaties met anderen.
– Fysieke wellness; je vindt de kracht om te gaan sporten, om gezond te eten en je gaat bewust om met je eigen gezondheid.
– Emotionele wellness, je kan beter omgaan met stress, het bevordert persoonlijke groei en optimisme.
– Spirituele wellness, je weet richting en doel aan je leven te kunnen geven.
– Intellectuele wellness, je krijgt de wil om een leven lang te leren, jezelf te willen ontwikkelen, het geeft nieuwe inzichten en de kracht om buiten je comfortzone te willen gaan.
– Maatschappelijke wellness, als laatste maar niet onbelangrijkste is ervaar je de wil om deel te nemen aan de maatschappij en om ook hierin betrokken te zijn. Bijvoorbeeld; jezelf wilen verzorgen met natuurlijke producten is een vorm van maatschappelijke wellness.