TIMELESS CUPPING GEZICHTSVERZORGING

HUIDDIAGNOSE

Heb je een verslapte huid? Heb je een doffe, grauwe en futloze huid? Heb je veel afvalstoffen in de huid? Voelen je spieren verzuurd aan? Heb je een slechte doorbloeding? Heb je recente littekens die je graag zo goed mogelijk wilt verzorgen? Wil je effectief op huidproblemen gaan werken zoals rimpels, wallen onder de ogen of grote poriën? Ben je aan het detoxen en wil je graag de afgifte van afvalstoffen en de opname van voedingsstoffen verbeteren?

RESULTAAT

Een intensieve behandeling om de energie in de huidcellen te her-activeren, afvalstoffen af te voeren en de aanmaak van collageen te stimuleren om zo de stevigheid en jeugdigheid van de huid te bevorderen. Het verhoogt de doorbloeding, activeert de huidstofwisseling, geschikt om littekenweefsel los te maken en de celvernieuwing te stimuleren en om verschillende andere huidproblemen zoals een verslapte huid, rimpels en acne te gaan verbeteren. Stagnatie en ophoping van afvalstoffen is de hoofdoorzaak van vele huidproblemen. Samen met de Lakshmi Professional wordt er een thuisritueel op maat samengesteld.

Ja

Kuurverband 

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je zowel mentaal als fysiek proberen te genezen door het metabolisme te balanceren, verzuring van spieren en gewrichten te alkaliseren door knopen los te masseren. Met specifieke massagetechnieken, kruiden, algen en essentiële oliën gaan we je cellen extra voorzien van zuurstof.
Een Lakshmi massage-kuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen.

Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt 40 minuten waarbij we ongeveer de behandeling om de 3 à 4 weken herhalen. Hierdoor boeken we beter resultaat op ernstigere emotionele en fysieke blokkades of kan je zelfs preventief je gezondheid beter bewaken.

Lotus Flower Timeless Cupping +/- 60 minuten

De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming.

Onze Lakshmi Lotus Flower Timesless gezichtsverzorging is een huidverbeterende gezichtsverzorging waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda, je huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier gaan verzorgen. We nemen je mee op een Aromatherapie geurreis en laten de gezichtsverzorging als één lange massage op je inwerken met aandacht voor al je zintuigen. Een 45 à 60 minuten durende verzorging waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied.

Nadien zul je de kracht en schoonheid ervaren van een mooie Lotus bloem.

Royal Timeless Cupping +/- 90 minuten

Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou.

En dat is wat je met onze Lakshmi Royal Face gezichtsverzorging kunt verwachten. Je huid ontvangt met deze gezichtsverzorging de Royale beloning die ze verdient maar ook je lichaam, geest en ziel ervaren een zeer uitgebreide holistische én huidverbeterende verzorging van top tot teen!

Ontvangst met een aromatisch voetenbad, een voet- en hand-reflexmassage, fysieke blokkades worden losgemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een Ayurvedische marma-drukpuntmassage, dit verbeterd de conditie van je zintuigen en balanceert je dosha’s Vata, Pitta en Kapha.

Wellness Timeless Cupping +/- 120 minuten

Wellness betekent in goede staat van gezondheid zijn.
Het staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. Hoewel het woord inmiddels ontspanning oproept, kan het ook voor inspanning staan: inspanning kan immers ook ontspanning opleveren.
Het is een bewuste keuze voor een gezonde leefstijl en laat ons beter functioneren, het maakt je gezonder en gelukkiger.

Met een Lakshmi Wellness gezichtsbehandeling wordt je in 120 minuten uitgebreid behandeld door een Lakshmi Professional en zal je naargelang je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen een behandeling op maat kunnen ervaren met verschillende Ayurvedische massage – en andere holistische en helende rituelen bijvoorbeeld;

  • Zweettherapie: Swedana
  • Infraroodtherapie: Dome
  • Detox / anti-cellulite behandelingen: Garshan Dren, Garshan Slim, Udara, Cupping bindweefsel lichaamsmassage of gezichtsmassage
  • Versteviging: Kumari, Garshan Tonic, Cupping bindweefsel gezichtsmassage
  • Verlichting van de benen en spataders: Crio Gamathi
  • Voetverzorging: Pada
  • Oogverzorging: Netra Hamsa
  • Lokale verzorging en modderpakkingen op rug, benen, of bovenlichaam (vraag hiernaar bij je Lakshmi Professional)
  • Lichaamspeeling: Kaya bodygommage, Garshan Silk Gloves
  • Extra healing en massages: Kundalini deep tissue rug-nek-schoudermassage, chrakra balancing met edelstenen en aromatherapie, Klankschaalmassage, Shirodhara (stroom olie op het voorhoofd), Shirobhyanga (hoofdmassage), Timeless Cupping gezicht-of lichaamsmassage

De vrije keuze en het vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de behandelaar maakt deze Lakshmi Wellnessbeleving een unieke ervaring. Het regelmatig onderhouden van je “Wellness” heeft vele voordelen;

– Sociale wellness; je weet op een gezonde en zinvolle manier relaties op te bouwen en je wilt een actieve rol in relaties met anderen.
– Fysieke wellness; je vindt de kracht om te gaan sporten, om gezond te eten en je gaat bewust om met je eigen gezondheid.
– Emotionele wellness, je kan beter omgaan met stress, het bevordert persoonlijke groei en optimisme.
– Spirituele wellness, je weet richting en doel aan je leven te kunnen geven.
– Intellectuele wellness, je krijgt de wil om een leven lang te leren, jezelf te willen ontwikkelen, het geeft nieuwe inzichten en de kracht om buiten je comfortzone te willen gaan.
– Maatschappelijke wellness, als laatste maar niet onbelangrijkste is ervaar je de wil om deel te nemen aan de maatschappij en om ook hierin betrokken te zijn. Bijvoorbeeld; jezelf wilen verzorgen met natuurlijke producten is een vorm van maatschappelijke wellness.