Netra Hamsa oogbehandeling

HUIDDIAGNOSE

Heb je een dunne en gevoelige huid rondom de ogen? Zijn er fijne lijntjes, donkere kringen en wallen zichtbaar? Heb je last van zware oogleden, droge ogen, rode ogen of zie je in de spiegel donkere kringen en wallen?

RESULTAAT

Met deze behandelingskuur verminder je wallen en donkere kringen. Samen met het thuisverzorgingsritueel kun je de rimpels gaan bestrijden en hebben de producten een positieve en hydraterende werking, zowel op de ogen als de oogcontouren, met een snel waarneembaar resultaat!

Ja

Kuurverband +/- 40 minuten

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je huid genezen, zuurstof geven, balanceren en herstellen.
Een Lakshmi behandelingskuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen.

De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden waarbij we werken met onze huidverbeterende producten op de huidklacht(en) en waarbij je als klant ook thuis de behandeling voort moet zetten met een aangepast thuisverzorgingsritueel.

Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt telkens +/- 40 minuten waarbij we ongeveer de behandeling iedere week zullen herhalen voor ongeveer 6 à 8 behandelingen achter elkaar. Na deze 5 keer zal je huid zo opgeknapt zijn dat je weer je gebruikelijke onderhouds-afspraak van om de 4 à 6 weken kunt aanhouden.