Ayurvedische zwangerschapsmassage – Baby & Mamy

– Take care Baby & Mamy –

DIGANOSE

Ben je zwanger? Of ben je aan het proberen om zwanger te worden? Heb je al een dikke buik en is het niet meer mogelijk om op de buik te gaan liggen? Wil je graag al je fases van je zwangerschap zo klacht-vrij mogelijk doorstaan? Vindt je moeder worden best spannend en wil je je graag mentaal voorbereiden om een zo goed mogelijke moeder te worden? Ben je van mening dat de energie van de moeder tijdens de zwangerschap belangrijk is en dat dit invloed kan hebben op de ontwikkeling van de feutus?

RESULTAAT

Deze massage is als positieve ondersteuning in een speciale periode die je als vrouw meemaakt. Je ondergaat namelijk een aantal belangrijke veranderingen door, zowel in de stofwisseling als in de geest. Tijdens de zwangerschap ervaart de vrouw namelijk een diepere samenhang tussen lichaam en geest en zal ze het evenwicht in haar lichaam en geest moeten bewaken. Zowel fysieke, emotionele en spirituele aspecten worden tijdens deze massage op een positieve manier beïnvloed waardoor het beter is voor de baby om zich te kunnen ontwikkelen. Dit is een zachte massage met natuurlijke amandelolie waarbij je in alle comfort kan genieten van een heerlijke massage inclusief de rug wanneer je op de zijde ligt.

Tip!

Heb je last van zware vermoeide benen en /of vochtophoping tijdens je zwangerschap? Boek dan extra een Crio Gamathi of Garshan Dren behandeling bij deze lichaamsmassage.

 

Ja

Kuurverband 40 – 60 – 90 – 120 minuten

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je zowel mentaal als fysiek proberen te genezen door het metabolisme te balanceren, verzuring van spieren en gewrichten te alkaliseren door knopen los te masseren. Met specifieke massagetechnieken, kruiden, algen en essentiële oliën gaan we je cellen extra voorzien van zuurstof.
Een Lakshmi massage-kuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen.

Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt naar eigen wens; 40, 60, 90 of 120 minuten waarbij we ongeveer de behandeling om de 3 à 4 weken herhalen. Hierdoor boeken we beter resultaat op ernstigere emotionele en fysieke blokkades of kan je zelfs preventief je gezondheid beter bewaken.

Lotus Baby & Mamy 60 minuten

De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming.

Onze Lakshmi Lotus Baby & Mamy lichaamsmassage is een ontspannende massage waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda je knopen gaan losmasseren. Een 60 minuten durende massage waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied.

Royal Baby & Mamy 90 minuten

Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou.

En dat is wat je met onze Royal Baby & Mamy lichaamsmassage kunt verwachten. Je lichaam, geest en ziel ontvangt met deze massage de Royale beloning dat het verdient. Een zeer uitgebreide holistische lichaamsmassage van top tot teen!

Fysieke blokkades worden los gemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een Ayurvedische behandeling. Door het stimuleren van de energiekanalen (de nadi’s) – en de energiepunten (marma’s), verbetert het de conditie van je zintuigen en balanceert het je dosha’s Vata, Pitta en Kapha.

Wellness Baby & Mamy 120 minuten

Wellness betekent in goede staat van gezondheid zijn.
Het staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. Hoewel het woord inmiddels ontspanning oproept, kan het ook voor inspanning staan: inspanning kan immers ook ontspanning opleveren.
Het is een bewuste keuze voor een gezonde leefstijl en laat ons beter functioneren, het maakt je gezonder en gelukkiger.

Met een Lakshmi Wellness Baby & Mamy lichaamsmassage wordt je in 120 minuten uitgebreid behandeld door een Lakshmi Professional en zal je naargelang je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen een behandeling op maat kunnen ervaren met verschillende Ayurvedische massage – en andere holistische en helende rituelen bijvoorbeeld;

  • Infraroodtherapie: Dome
  • Lichaamspeeling: Kaya bodygommage, Garshan Silk Gloves
  • Extra healing en massages: Shirodhara (stroom olie op het voorhoofd), Pada voetverzorging, gezichtsverzorging, Crio Gamahti (voor zware en vermoeide benen), Garshan Dren, … 

De vrije keuze en het vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de behandelaar maakt deze Lakshmi Wellnessbeleving een unieke ervaring. Het regelmatig onderhouden van je “Wellness” heeft vele voordelen;

– Sociale wellness; je weet op een gezonde en zinvolle manier relaties op te bouwen en je wilt een actieve rol in relaties met anderen.
– Fysieke wellness; je vindt de kracht om te gaan sporten, om gezond te eten en je gaat bewust om met je eigen gezondheid.
– Emotionele wellness, je kan beter omgaan met stress, het bevordert persoonlijke groei en optimisme.
– Spirituele wellness, je weet richting en doel aan je leven te kunnen geven.
– Intellectuele wellness, je krijgt de wil om een leven lang te leren, jezelf te willen ontwikkelen, het geeft nieuwe inzichten en de kracht om buiten je comfortzone te willen gaan.
– Maatschappelijke wellness, als laatste maar niet onbelangrijkste is ervaar je de wil om deel te nemen aan de maatschappij en om ook hierin betrokken te zijn. Bijvoorbeeld; jezelf wilen verzorgen met natuurlijke producten is een vorm van maatschappelijke wellness.