Vochtafvoerend – Dren

HUIDDIAGNOSE

Heb je last van zachte cellulose? Hou je veel vocht vast? Heb je last van gezwollen enkels of zwaar aanvoelende benen? Heb je last van een slechte doorbloeding in de benen?

RESULTAAT

Garshan Dren is een vochtafdrijvende en ontgiftende behandeling die vocht en afvalstoffen uit de weefsels verwijdert. Samen met het Garshan Dren thuisritueel vermindert het het gevoel van zware benen, het vermindert een sinaasappelhuid en geeft als resultaat een compactere, zachte en gladdere huid.

TIP!

Voor het beste resultaat volg je een Garshan behandelingskuur samen met het volgen van het Garshan thuisverzorgingsritueel.

Ja

Kuurverband 60 minuten

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je zowel mentaal als fysiek proberen te genezen door het metabolisme te balanceren, verzuring van spieren en gewrichten te alkaliseren door knopen los te masseren. Met specifieke massagetechnieken, kruiden, algen en essentiële oliën gaan we je cellen extra voorzien van zuurstof.
Een Lakshmi Garshanbehandelings-kuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen.

Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt 40 à 60 minuten waarbij we ongeveer de behandeling de eerste 4 weken, 2 keer per week herhalen, en dan de kuur afbouwen naar 1 keer per week, zodat je in totaal 10 Garshan behandelingen hebt ondergaan.  Hierna is het belangrijk om het bekomen resultaat te onderhouden door één Garshan salonbehandeling per maand (maximum om de 5 à 6 weken) te ondergaan.

Hierdoor boeken we beter resultaat op ernstigere emotionele en fysieke blokkades of kan je zelfs preventief je gezondheid beter bewaken.

 

Deze behandeling is enkel te boeken in Garshan-kuurverband 60 minuten of als Royal Garshan behandeling 90 minuten.

Royal Garshan 90 minuten

Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou.

En dat is wat je met onze Royal Garshan lichaamsbehandeling kunt verwachten. Je lichaam, geest en ziel ontvangt met deze massage de Royale beloning dat het verdient. Een zeer uitgebreide holistische lichaamsmassage van top tot teen!

Afvalstoffen en fysieke blokkades worden los gemaakt door zweet- of infraroodtherapie met onze apparaten Swedana en Dome, deze worden afhankelijk van de klachten, het seizoen en jou dosha disbalans ingezet als extra ondersteuning op de Garshan behandeling.

Deze behandeling is enkel te boeken in Garshan-kuurverband 60 minuten of als Royal Garshan behandeling 90 minuten.