Detox – Versterken & ontgiften

HUIDDIAGNOSE

Is je huid grauw, uitgedroogd en merk je vroegtijdige veroudering? Of merk je juist dat je geen resultaat bekomt met de producten die je nu gebruikt? Wist je dat vervuiling en stress één van de belangrijkste oorzaken zijn voor de verandering van onze huidbarrière? Vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, roodheid en extreme uitdroging zijn hiervan het gevolg. Daarom is het aan te raden om met deze behandelingskuur te beginnen als je start met onze Lakshmi producten en het advies van onze Lakshmi professional verder op te volgen.

RESULTAAT

Met deze behandelingskuur verbeter je de huidbarrière. Samen met het thuisverzorgingsritueel gaan we de oppervlaktecellen van de opperhuid opnieuw samen persen waardoor de huid weer beter als een schild tegen stof en UV-stralen kan werken. De producten gaan oxidatie tegen en ontgiften de huid tot diep in de cellen waardoor onzuiverheden verminderen. Het verwijdert niet alleen afvalstoffen maar ook metabolische afvalstoffen die de huid zelf produceert, vooral als men veel stress ervaart.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt als eerste lijn ingezet. We gaan de huid eerst moeten ontgiften, ongeveer 3 keer wordt deze behandeling geadviseerd samen met het detox thuisverzorgingsritueel (1maand) alvorens te huid te kunnen gaan balanceren met een Vata-Pitta of Kapha behandeling en om daarna pas over te stappen naar een Anti age behandeling.

​Al onze Lakshmi gezichtsverzorgingen kun je naargelang je tijd en je (huid)behoefte uitkiezen;

Wil je graag snel en effectief van je huidprobleem af? Kies dan voor een behandelingskuur. Ervaar je graag het gevoel van een lotusbloem? Transformeer dan van de duisternis naar het licht en onderga een Lotus Flower Face gezichtsverzorging. Misschien ervaar je graag het gevoel om als een koning(in) behandelt te worden? Kies dan voor een Royal Face. Of misschien geef je je liever helemaal over? Kies dan voor een Wellness Face ultieme gezichtsverzorging met een extra helende massagebeleving.

​Maak hieronder je keuze.

Ja

Kuurverband +/- 40 minuten

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je huid genezen, zuurstof geven, balanceren en herstellen.
Een Lakshmi behandelingskuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen.

De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden waarbij we werken met onze huidverbeterende producten op de huidklacht(en) en waarbij je als klant ook thuis de behandeling voort moet zetten met een aangepast thuisverzorgingsritueel.

Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt telkens +/- 40 minuten waarbij we ongeveer de behandeling iedere week zullen herhalen voor ongeveer 6 à 8 behandelingen achter elkaar. Na deze 5 keer zal je huid zo opgeknapt zijn dat je weer je gebruikelijke onderhouds-afspraak van om de 4 à 6 weken kunt aanhouden.

Lotus Flower Face +/- 45 tot 60 minuten

De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming.

Onze Lakshmi Lotus Flower gezichtsverzorging is een huidverbeterende gezichtsverzorging waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda, je huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier gaan verzorgen. We nemen je mee op een Aromatherapie geurreis en laten de gezichtsverzorging als één lange massage op je inwerken met aandacht voor al je zintuigen. Een 45 à 60 minuten durende verzorging waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied.

Nadien zul je de kracht en schoonheid ervaren van een mooie Lotus bloem.

Royal Face +/- 90 minuten

Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou.

En dat is wat je met onze Lakshmi Royal Face gezichtsverzorging kunt verwachten. Je huid ontvangt met deze gezichtsverzorging de Royale beloning die ze verdient maar ook je lichaam, geest en ziel ervaren een zeer uitgebreide holistische én huidverbeterende verzorging van top tot teen!

Ontvangst met een aromatisch voetenbad, een voet- en hand-reflexmassage, fysieke blokkades worden losgemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een Ayurvedische marma-drukpuntmassage, dit verbeterd de conditie van je zintuigen en balanceert je dosha’s Vata, Pitta en Kapha.

Wellness Face +/- 120 minuten

Wellness betekent in goede staat van gezondheid zijn.
Het staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. Hoewel het woord inmiddels ontspanning oproept, kan het ook voor inspanning staan: inspanning kan immers ook ontspanning opleveren.
Het is een bewuste keuze voor een gezonde leefstijl en laat ons beter functioneren, het maakt je gezonder en gelukkiger.

Met een Lakshmi Wellness gezichtsbehandeling wordt je in 120 minuten uitgebreid behandeld door een Lakshmi Professional en zal je naargelang je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen een behandeling op maat kunnen ervaren met verschillende Ayurvedische massage – en andere holistische en helende rituelen bijvoorbeeld;

  • Zweettherapie: Swedana
  • Infraroodtherapie: Dome
  • Detox / anti-cellulite behandelingen: Garshan Dren, Garshan Slim, Udara, Cupping bindweefsel lichaamsmassage of gezichtsmassage
  • Versteviging: Kumari, Garshan Tonic, Cupping bindweefsel gezichtsmassage
  • Verlichting van de benen en spataders: Crio Gamathi
  • Voetverzorging: Pada
  • Oogverzorging: Netra Hamsa
  • Lokale verzorging en modderpakkingen op rug, benen, of bovenlichaam (vraag hiernaar bij je Lakshmi Professional)
  • Lichaamspeeling: Kaya bodygommage, Garshan Silk Gloves
  • Extra healing en massages: Kundalini deep tissue rug-nek-schoudermassage, chrakra balancing met edelstenen en aromatherapie, Klankschaalmassage, Shirodhara (stroom olie op het voorhoofd), Shirobhyanga (hoofdmassage), Timeless Cupping gezicht-of lichaamsmassage

De vrije keuze en het vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de behandelaar maakt deze Lakshmi Wellnessbeleving een unieke ervaring. Het regelmatig onderhouden van je “Wellness” heeft vele voordelen;

– Sociale wellness; je weet op een gezonde en zinvolle manier relaties op te bouwen en je wilt een actieve rol in relaties met anderen.
– Fysieke wellness; je vindt de kracht om te gaan sporten, om gezond te eten en je gaat bewust om met je eigen gezondheid.
– Emotionele wellness, je kan beter omgaan met stress, het bevordert persoonlijke groei en optimisme.
– Spirituele wellness, je weet richting en doel aan je leven te kunnen geven.
– Intellectuele wellness, je krijgt de wil om een leven lang te leren, jezelf te willen ontwikkelen, het geeft nieuwe inzichten en de kracht om buiten je comfortzone te willen gaan.
– Maatschappelijke wellness, als laatste maar niet onbelangrijkste is ervaar je de wil om deel te nemen aan de maatschappij en om ook hierin betrokken te zijn. Bijvoorbeeld; jezelf wilen verzorgen met natuurlijke producten is een vorm van maatschappelijke wellness.