Wervelkolom – Art Reum

DIAGNOSE

Wil je je lichaam soepel houden? Hou je van een zachte vorm van massage? Heb je pijnlijke spieren en gewrichten? Neem je vaak een verkeerde houding aan en wil deze graag gaan verbeteren?

RESULTAAT

Met deze behandeling brengen we het lichaam en de geest terug in harmonie waarbij het lichaam soepel blijft. Het is een zachte vorm van masseren om pijnlijke klachten te verminderen, een massagetechniek waarbij we strekkingen gaan uitvoeren en je hierbij laten ademhalen, zoals in een yogales, maar dan op de massagetafel. Door deze bijzondere massage zullen je spieren en gewrichten meer zuurstof krijgen waardoor er een verbeterde bloedsomloop ontstaat en pijn vermindert. De massage olie bevat verwarmende, pijnstillende en ontgiftende plantenextracten en werken op een synergetische manier samen om de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen te stimuleren waar nodig.

Ja

Kuurverband 40 

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je zowel mentaal als fysiek proberen te genezen door het metabolisme te balanceren, verzuring van spieren en gewrichten te alkaliseren door knopen los te masseren. Met specifieke massagetechnieken, kruiden, algen en essentiële oliën gaan we je cellen extra voorzien van zuurstof.
Een Lakshmi kuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen.

Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt 40 minuten waarbij we ongeveer de behandeling 1 à 2 keer per week herhalen. Hierdoor boeken we beter resultaat op ernstigere emotionele en fysieke blokkades of kan je zelfs preventief je gezondheid beter bewaken.

Lotus Art Reum 60 minuten

De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming.

Onze Lakshmi Lotus Art Reum lichaamsbehandeling is een ontspannende massage waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda je knopen gaan losmasseren. Een 60 minuten durende massage waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied.

 

 

 

 

Royal Art Reum 90 minuten

Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou.

En dat is wat je met onze Royal Art Reum lichaamsmbehandeling kunt verwachten. Je lichaam, geest en ziel ontvangt met deze massage de Royale beloning dat het verdient. Een zeer uitgebreide holistische lichaamsmassage van top tot teen!

Fysieke blokkades worden los gemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een Ayurvedische behandeling. Door het stimuleren van de energiekanalen (de nadi’s) – en de energiepunten (marma’s), verbetert het de conditie van je zintuigen en balanceert het je dosha’s Vata, Pitta en Kapha.

Wellness Art Reum 120 minuten

Wellness betekent in goede staat van gezondheid zijn.
Het staat voor de menselijke zoektocht naar de balans tussen lichaam en geest. Hoewel het woord inmiddels ontspanning oproept, kan het ook voor inspanning staan: inspanning kan immers ook ontspanning opleveren.
Het is een bewuste keuze voor een gezonde leefstijl en laat ons beter functioneren, het maakt je gezonder en gelukkiger.

Met een Lakshmi Wellness Art Reum lichaamsbehandeling wordt je in 120 minuten uitgebreid behandeld door een Lakshmi Professional en zal je naargelang je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen een behandeling op maat kunnen ervaren met verschillende Ayurvedische massage – en andere holistische en helende rituelen bijvoorbeeld;

  • Zweettherapie: Swedana
  • Infraroodtherapie: Dome 
  • Lichaamspeeling: Kaya bodygommage, Garshan Silk Gloves
  • Extra healing en massages: chrakra balancing met edelstenen en aromatherapie, Klankschaalmassage, Shirodhara (stroom olie op het voorhoofd), Deep Tissue Kundalini rug-nek-schoudermassage, Pada voetverzorging, Udara buikbehandeling, Crio Gamathi, Garshan, … 

De vrije keuze en het vertrouwen hebben in de kennis en kunde van de behandelaar maakt deze Lakshmi Wellnessbeleving een unieke ervaring. Het regelmatig onderhouden van je “Wellness” heeft vele voordelen;

– Sociale wellness; je weet op een gezonde en zinvolle manier relaties op te bouwen en je wilt een actieve rol in relaties met anderen.
– Fysieke wellness; je vindt de kracht om te gaan sporten, om gezond te eten en je gaat bewust om met je eigen gezondheid.
– Emotionele wellness, je kan beter omgaan met stress, het bevordert persoonlijke groei en optimisme.
– Spirituele wellness, je weet richting en doel aan je leven te kunnen geven.
– Intellectuele wellness, je krijgt de wil om een leven lang te leren, jezelf te willen ontwikkelen, het geeft nieuwe inzichten en de kracht om buiten je comfortzone te willen gaan.
– Maatschappelijke wellness, als laatste maar niet onbelangrijkste is ervaar je de wil om deel te nemen aan de maatschappij en om ook hierin betrokken te zijn. Bijvoorbeeld; jezelf wilen verzorgen met natuurlijke producten is een vorm van maatschappelijke wellness.