DETOX & ANTI CELLULITE – GARSHAN

Afhankelijk van je constitutie en soort cellulite, gebruiken we de Garshan-lijn die het meest voor jou geschikt is.
In de salon starten we eerst met een Detox Garshan behandeling (Drainage), hierna richten we ons op vetverbranding (slimming) en dan komt versteviging (toning) aan de beurt. Heb je ook last van spataders dan gaan we als laatste behandeling van je detox/anti-cellulite-kuur ook een Crio gamathi behandeling uitvoeren.
Een Garshan Detox/anti-cellulite-kuur bestaat uit een opeenvolging van 10 verschillende behandelingen die kort op elkaar volgen, hierna kom je 1x per maand op onderhoudsbeurt.

 

 

Verloop van een kuur
– de eerste 3 weken kom je 2x per week (6 beurten)
– hierna volgen 4 weken 1x per week (4 beurten)
– hierna kom je 1x per maand op onderhoudsbeurt
– na de 3de afspraak zie je en voel je al het resultaat, eerst voel je het en wordt de huid zachter, is ze beter gevoed en gehydrateerd tot in de diepere huidlagen en daarna zal je ook het resultaat echt gaan zien; minder kuiltjes in de huid en een stevigere huid krijgen
– het beste resultaat bekom je natuurlijk met de producten thuis te gebruiken (Garshan thuisritueel; douchegel, oil non oil, bodycream van de 3 lijnen afhankelijk per type + ondersteunende detox thee Tisama Slim & Dren.
– Volg een alkaliserend voedingsprotocol, eet veel groenten, fruit en weinig of geen witte tarweproducten, drink veel water en het liefst ook aanvullen van binnen uit met Tisama Slim en /of Dren om goed de afvalstoffen die vrij komen af te voeren en de vetverbranding van binnenuit te gaan stimuleren.
– Doe extra spieroefeningen of beweeg meer voor een betere circulatie, het afvoeren van afvalstoffen en het verstevigen van het lichaam.