GARSHAN SLIM – Cellulite en vetverbranding

GARSHAN Slim – Harde cellulite – Vata Dosha

De GARSHAN Slim producten bieden een intensieve afslankende behandeling voor cellulite en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen, de binnenkant van de knieën en op de buik.

HET GEHEIM
De GARSHAN Slim productenlijn en de behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om gelokaliseerde vetophopingen te verminderen. De producten hebben een uitzonderlijk afslankend effect: het zogeheten ‘liposhock’ effect.

De werkzame bestanddelen van de GARSHAN Slim producten, waaronder Alga Gelidium Cartilagineum, cafeïne, Centella Asiatica en essentiële oliën van kaneel en sinaasappel bestrijden harde cellulite en gelokaliseerde vetophopingen. Ook stimuleren ze de afbraak van vet in de vetcellen.
Alleen een combinatie van behandelingen, consequent gebruik van de GARSHAN Slim producten en een gezonde levensstijl kan tot blijvende en bevredigende resultaten leiden.

RESULTATEN

  • GARSHAN Slim zorgt voor een mooier silhouet en een zichtbare vermindering van gelokaliseerde vetophopingen.
  • De GARSHAN Slim producten en behandelingen zorgen voor esthetische en cosmetische liposculptuur. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de hoge concentratie aan actieve bestanddelen, die in synergie met elkaar samenwerken en waardoor de GARSHAN Slim producten buitengewone afslankende en gladmakende eigenschappen hebben.
  • Het plantaardige extract van rode algen van Alga Gelidium Cartilagineum dat in de GARSHAN Slim producten zit is een krachtige bondgenoot in de strijd tegen de vorming van nieuw vetweefsel.