Ayurvedische CUPPING MASSAGE – Timeless

HUIDDIAGNOSE

Heb je een verslapte huid? Heb je een doffe, grauwe en futloze huid? Heb je veel afvalstoffen in de huid? Voelen je spieren verzuurd aan? Heb je een slechte doorbloeding? Heb je recente littekens die je graag zo goed mogelijk wilt verzorgen? Wil je effectief op huidproblemen gaan werken zoals rimpels, wallen onder de ogen of grote poriën? Ben je aan het detoxen en wil je graag de afgifte van afvalstoffen en de opname van voedingsstoffen verbeteren?

RESULTAAT

Een intensieve behandeling om de energie in de huidcellen te her-activeren, afvalstoffen af te voeren en de aanmaak van collageen te stimuleren om zo de stevigheid en jeugdigheid van de huid te bevorderen. Het verhoogt de doorbloeding, activeert de huidstofwisseling, geschikt om littekenweefsel los te maken en de celvernieuwing te stimuleren en om verschillende andere huidproblemen zoals een verslapte huid, rimpels en acne te gaan verbeteren. Stagnatie en ophoping van afvalstoffen is de hoofdoorzaak van vele huidproblemen. Samen met de Lakshmi Professional wordt er een thuisritueel op maat samengesteld.

Ja

Kuurverband 40, 60, 90 of 120 minuten

Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing.

En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je zowel mentaal als fysiek proberen te genezen door het metabolisme te balanceren, verzuring van spieren en gewrichten te alkaliseren door knopen los te masseren. Met specifieke massagetechnieken, kruiden, algen en essentiële oliën gaan we je cellen extra voorzien van zuurstof.
Een Lakshmi massage-kuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen.

Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt naar eigen wens; 40, 60, 90 of 120 minuten waarbij we ongeveer de behandeling om de 3 à 4 weken herhalen. Hierdoor boeken we beter resultaat op ernstigere emotionele en fysieke blokkades of kan je zelfs preventief je gezondheid beter bewaken.

Lotus Timeless Cupping – Gezicht  60 minuten

De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming.

Onze Lakshmi Kundalini Deep Tissue rug, nek, schoudermassage is een diepe maar toch ook zeer ontspannende massage waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda je weer in balans gaan brengen. Een 60 minuten durende massage waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van spierspanningen.